Ветерани ДП МА «Бориспіль» з гордістю провели День Народження рідного підприємства

Незважаючи на російську агресію та тяжкі обставини в країні та авіації, ветерани міжнародного аеропорту «Бориспіль» вирішили зустрітися щоб відзначити 30-тирічний ювілей рідного підприємства.

Зібрались переважно працівники аеропорту, які працювали в період глобальних змін 1985-2000 р.р., що займали керівні посади, мали в підпорядкування сотні фахових спеціалістів та відповідали за важливі виробничі процеси. Деякі в свій час вже відвідали іноземні аеропорти, де ознайомились з їх організаційно-штатними структурами, фінансово-економічними відносинами між усіма учасниками ринку авіаційних перевезень та аеропортовою діяльністю.

Період підготовки по розділенню Бориспільського об’єднаного авіазагону (БОАЗ) проходив не так просто, були деякі керівники в БОАЗ та УУЦА, які не підтримували такі пропозиції ініціативної групи у складі Бориса Шахсуварова, Петра Липовенка та Василя Гончарова. Але їм в подальшому вдалося переконати їх за допомогою реальних фактів та підготованих обґрунтувань по фінансово-економічній доцільності та правильності шляху, який був випробуваний багатьма країнами світу. Також ця ідея отримала підтримку від першого міністра транспорту незалежної України – Ореста Климпуша.

Як бачимо, рішення на виділення авіапідприємств, яке в Україні було прийнято одним із перших серед країн колишнього СРСР, було правильним і принесло позитивні та ефективні результати й подальший стрімкий розвиток авіаційної галузі України.

Основою заходу стали: радість зустрічі, спогади про те, як працювали і чого досягли, ширі побажання скорішої перемоги, відновлення діяльності підприємства та авіаперевезень, а також привітання з ювілеєм теперішнього керівництва та колег.

Хвилиною мовчання та з почуттям жалоби згадали тих керівників, які не дожили до сьогоднішнього ювілею, а саме: Миколу Павловича Шматко, Ігоря Вербицького, Миколу Калиту, Георгія Юрʼєва, Юрія Музику, Валерія Кагана, Миколу Вірника, Івана Деркача, Івана Бугаєнко. Світла їм пам’ять та Царство Небесне!

Зустріч закінчувалась зі сльозами радості та гаслами «Слава Україні!» – «Героям Слава!», «Слава ЗСУ!» – «Смерть ворогам!».

Працюємо та наближаємо перемогу.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!