Сучасні форми комунікації – оперативність прийняття колегіальних рішень

Сучасні форми комунікації – оперативність прийняття колегіальних рішень

13.11.2018 за ініціативою та організацією керівництва Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) в сучасному, комфортному, обладнаному усім необхідним залі VIP терміналу аеропорту «Київ» відбулася скайп конференція з керівниками та фахівцями аеропортів України, на якій були присутні представники Українського гідрометеорологічного центру - начальник відділу метеопрогнозів Захарова О.В., синоптик Хозяшев О.М, державні інспектори з авіаційного нагляду за безпекою авіації департаменту аеронавігації Державіаслужби Хотунцев С.І., Потебня В.М., голова профспілки авіапрацівників (ПАП) Козич М.І. та представники аеропортів - міст Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра, Херсону, Вінниці, Чернівців, Черкас, Ужгорода, Кривого Рогу, Білої Церкви, Житомира, Рівного.


Скайп конференцію відкрив президент ААУЦА та представив учасинків.
На порядку денному були наступні питання:


1.Відповідальність та процедури виведення з експлуатації ЗПС аеродрому у випадку виходу з ладу приладів для вимірювання напрямку та швидкості вітру (згідно Авіаційних Правил України "Метеорологічне обслуговування цивільної авіації" (наказ Державіаслужби від 09.03.2017 №166));
2. Застосування дії положень галузевої угоди до керівників аеропортів;
3. Розгляд проекту Програми впровадження транспортної та авіаційної стратегії;
4.Розгляд проекту Авіаційних Правил щодо допуску компаній до наземного обслуговування в аеропотах України.


Всі питання були обговорені та по кожному прийнято рішення, доручено керівництву ААУЦА звернутися до відповідних органів центральної виконавчої та законодавчої влади. Також була відпрацьована стратегія дій по виконанню та впровадженню нормативно-правових та регуляторних актів європейського зразку.


Керівництво ААУЦА висловлює велику вдячність керівництву ТОВ "Мастер - Авіа" - генеральному директору Яковцю О.О., директору Бізнес-Терміналу аеропорту «Київ» ім. Сікорського Левченку О.Є. за надану можливість, гостинність та організацію проведення цього заходу.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!