Ознайомлення з діяльністю учасників Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) та надання практичної допомоги у вирішенні проблемних питань

На запрошення керівництва Льотної академії Національного авіаційного університету (ЛА НАУ) в м. Кропивницький та керівництва Кіровоградської області делегація фахівців - експертів ААУЦА на чолі з президентом П. Липовенко в період з 06-07 червня 2018 р. відвідала ЛА НАУ, ознайомилась з організацією навчального процесу, станом об’єктів та споруд академії та аеропорту, прийняла участь у роботі Міжнародного інвестиційного форуму «Індустріальний день Кіровоградщини».

На форумі виступив П. Липовенко та відмітив успіхи в розвитку промислового потенціалу, аграрного сектору та транспортної інфраструктури, які відчувають усі мешканці регіону уже сьогодні.

Також у виступі було відмічено вагомий внесок в розвиток та популяризацію регіону керівництва Льотної академії,на чолі з ректором Сергійом Миколайовичем Неділько, яка готує пілотів та інших авіаційних фахівців для більш як 15 країн світу.

Завдяки кропіткій праці усього колективу академії про Україну та її авіаційну техніку (ПС, гелікоптери, безпілотні апарати) знають далеко за межами нашої держави.


Питання сьогоднішнього стану та перспективи відродження авіаційних перевезень з аеропорту м. Кропивницький обговорювались на зустрічі з головою Кіровоградської обласної ради Олександром Анатолійовичем Чорноіваненко. Оскільки аеропорт це власність всієї громади області, було прийнято ряд рішень по співробітництву та практичній допомозі ААУЦА Льотній академії по вирішенню проблемних питань, які виникли на аеродромі аеропорту м. Кропивницький за останні 30 років через відсутність належного відношення та фінансування зі сторони керівництва ЦОВВ та регіону.


Маємо надію, що аеропорт міста Кропивницького, так як і інші аеропорти регіонів України найближчим часом відновить авіаційні перевезення.

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!