Засідання комітету з АБ (авіаційної безпеки) та конкурс професійної майстерності - «Кращий за професією з авіаційної безпеки»

Захід з авіаційної безпеки (АБ), що об'єднує аеропорти.

05 грудня 2019 року в терміналі Міжнародного аеропорту "Кривий Ріг" Асоціація "Аеропорти України" ЦА проводить засідання комітету з АБ (авіаційної безпеки) та конкурс професійної майстерності - «Кращий за професією з авіаційної безпеки».

Початок реєстрації учасників о 9-00 в терміналі аеропорту, початок засідання о 9-30.

Програма засідання комітету передбачає: обговорення реалізації в аеропортах та авіапідприємствах Авіаційних правил: "Правила охорони повітряних суден та інших важливих об'єктів цивільної авіації, забезпечення контролю доступу до них", "Інструкції з організації та здійснення контролю на безпеку в аеропортах України" та ознайомлення з передовими технологіями, що забезпечують АБ в авіапідприємствах.

На засідання комітету запрошені керівники управління з АБ Державіаслужби, керівники авіапідприємств та їх заступники, фахівці, які відповідають за забезпечення авіабезпеки.

В програмі засідання комітету - проведення конкурсу третього Всеукраїнського конкурсу інспекторів - операторів з АБ на почесне звання «Кращий за професією».

Переможці конкурсу отримають кубок та цінні подарунки.

Запрошуємо фахівців до участі у заході.

До всіх публікацій
Інші події
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Традиції треба шанувати, особливо тоді коли вони...
01 квітня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!