СВОЄЧАСНО ПІДСТАВЛЕНЕ ПЛЕЧЕ КОЛЕГ ВСЕЛЯЄ ЩЕ БІЛЬШУ ВПЕВНЕНІСТЬ У ПЕРЕМОЗІ ТА ВІДРОДЖЕННІ АВІАПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ.
Керівництво та усі учасники Асоціації "Аеропорти України" цивільної авіації висловлює колегам з Ради Аеропортів Європи (АСІ-Еurоре) свою глибоку шану та вдячність за розуміння, підтримку та допомогу в ці тяжкі для нас часи. В даній непростій ситуації дуже важливо відчувати підтримку колег-однодумців і ми вдячні за таку ініціативу.
16 березня 2022 року ACI-EUROPE, на підтримку місії Airlink в Україні, запустила кампанію зі збору коштів серед понад 500 аеропортів Європи, своїх членів та їхніх ділових партнерів, щодо надання допомоги у ситуації, спричиненої вторгненням Росії в Україну та наступною гуманітарною кризою. Це спільна ініціатива між ACI-EUROPE та Airlink, неприбутковою гуманітарно-логістичною організацією, і вперше, коли ACI-EUROPE співпрацює з Airlink у рамках такого типу збору матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків агресій та стихійних лих.
Докладніше з ініціативою можна ознайомитися за посиланням: https://mcusercontent.com/.../22_03_16_ACI_EUROPE...
З 2014 року Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації є повноправним членом Ради Аеропортів Європи (ACI-Europe), що дає змогу долучитися напряму до проблем та рішень Європейського авіаційного товариства, отримати необхідні консультації, експертизи, підтримку та допомогу.
СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
До всіх публікацій
Інші статті
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!