Інформація, яка може бути корисною колегам, що вимушені були переїхати за межі України
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА продовжує ділитися інформацією, яка може бути корисною колегам, що вимушені були переїхати за межі України та шукають роботу в Європі. За допомогою попередньо розміщеної нами інформації вже біля двох десятків фахівців працюють в аеропортах Європи, в тому числі і з авіаційної безпеки.
 
В Menzies Aviation відкрито 2-й етап набору і в Румунію приймають колег без досвіду роботи. Нижче наведено опис вакансії.
 
Агент з обслуговування пасажирів (Угорщина, Румунія, Чехія).
 
Люди. Пристрасть. Гордість. Саме цим керується наша команда з 1833 року.
Ви приєднаєтеся до нашої команди як агент з обслуговування пасажирів та станете обличчям наших авіакомпаній-клієнтів, будете проводити реєстрацію та посадку пасажирів до повітряного судна, а також займатися оформленням багажу та інших речей для подорожі. Забезпечуючи високі стандарти продуктивності, ви гарантуєте, що ми надаємо досвід клієнтам перед польотом на неперевершеному рівні.
Приєднавшись до нас як агент з обслуговування клієнтів, ви відкриєте перспективу довгострокової кар’єри в авіаційній галузі. Ми прагнемо розвивати наших співробітників і прагнемо надавати можливість кар‘єрного зростання в першу чергу нашим співробітникам.
Ви будете прагнути пропонувати виняткове обслуговування клієнтів і пишатися своєю роботою. Ми очікуємо, що ви будете дотримуватися наших безпечних методів роботи та матимете захист здоров’я, безпеку для себе, колег та інших у всьому, що ви робите.
 
Вашими ключовими обов'язками будуть:
• Перевірка проїзної документації пасажирів разом із відповідними ідентифікаційними документами для забезпечення відповідності вимогам керівних органів.
• Реєстрація пасажирів у системах авіакомпаній із дотримання політик та процедур. Видача посадкових талонів і багажних бірок, ідентифікація та оформлення небезпечних вантажів.
• Оформлення оплат за надлишковий багаж та будь-який інший додатковий дохід, який авіакомпанія отримує через системи авіакомпанії, забезпечуючи дотримання правил Menzies процесу обробки готівки для карткових платежів.
• Посадка до повітряного судна/супровід пасажирів на рейси, дотримуючись правил безпеки.
• Забезпечення вчасного відкриття реєстрації, оформлення багажу та виходу на посадку, щоб досягти регулярності відправлення.
• Продаж та заміна квитків пасажирів (за потреби).
• Виконання завдань в лаунж для зустрічі гостей та робота із запитами та підвищенням класу обслуговування пасажирів.
• Впевнена та професійна відповідь на запитання або запити пасажирів
• Допомога в управлінні збійними ситуаціями.
• Допомога в інших процесах обслуговування оборотних рейсів (за необхідності).
 
Ви можете бути впевнені, що пройдете повну підготовку та повну перевірку рівня компетенцій, перш ніж вас попросять виконати будь-який із зазначених вище аспектів ролі. Більш детальний опис вакансій буде надано, після того, як вам запропонують посаду.
 
Наш бізнес працює 24 години на добу 365 днів на рік, тому вам потрібно бути готовим до гнучкого графіка – робочих змін та днів роботи.
 
Кваліфікація та досвід:
• Гарний рівень вербального спілкування.
• Старанна увага до деталей.
• Здатність до роботи із різноманітними інформаційними технологіями.
• Повна 5-річна історія роботи/безробіття/навчання.
• Підтвердження права на працевлаштування у Великобританії.
• Повне та дійсне водійське посвідчення Великобританії або дійсний паспорт.
• Довідка про несудимість та допуск до режимних зон безпеки аеропорту (ми допоможемо в цьому процесі).
• Для працевлаштування в Угорщині не потрібен досвід роботи на реєстрації.
 
Menzies Aviation є роботодавцем рівних можливостей і заохочує подання заявок на кандидатів з відповідною кваліфікацією та відповідними вимогами незалежно від статі, раси, інвалідності, віку, сексуальної орієнтації, зміни статі, релігії чи переконань, сімейного стану, вагітності та материнства. Ми прагнемо створити інклюзивне робоче середовище, де представлені різні знання, перспективи, досвід та підходи глобальної робочої сили. Де кожен відчуває себе цінним і може повністю розкрити свій потенціал.
Будь ласка, майте на увазі, що в рамках нашого процесу найму ми можемо використовувати різноманітні інструменти пошуку ресурсів, щоб допомогти нам зрозуміти ваші навички та досвід щодо цієї ролі. Будь ласка, повідомте нас під час подання заявки, про корективи процесу набору які ви хотіли б, щоб ми розглянули.
 
За інформацією для подання заявки можна звертатись:
+380 (50) 465 95 90 (telegram, whatsapp, viber)
До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!