30 років плідної та результативної діяльності Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) для розвитку авіації та аеропортів України
18 червня 2022 року відзначає свій 30-річний ювілей Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації.
30 років тому, на конференції представників підприємств і організацій цивільної авіації України, за активної участі заступника керівника авіаційного департаменту України Анатолія Миколайовича Троценка, що за результатами голосування учасників став першим та почесним президентом ААУЦА, було прийнято рішення про створення Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації, яка і по нині об’єднує аеропорти, авіаційні підприємства та компанії-партнери, що працюють з аеропортами та для аеропортів.
Вже 30 років ААУЦА чесно та професійно виконує свої функціональні обов’язки перед учасниками, сприяє процесу інтегрування аеропортів України до Міжнародних стандартів, поширює передовоий досвід серед своїх членів, забезпечує учасників  необхідною інформацією з питань аеропортової діяльності, регулярно проводить заходи, організовує участь своїх членів в галузевих міжнародних конференціях, виставках, конгресах, семінарах та симпозіумах. ААУЦА активно приймає участь у розробці нормативно-правових та регуляторних актів авіаційної галузі та аеропортової діяльності, завжди підтримує прозору, незалежну, професійну позицію, яка сприяє розвитку та модернізації усіх аеропортів та авіапідприємств України. І навіть у найтяжчих умовах сьогодення, під час повномасштабної війни росії проти України, ААУЦА продовжує працювати та виконувати свої обовʼязки. Щодня ми працюємо на майбутнє української авіації та робимо все можливе, щоб наблизити день нашої ПЕРЕМОГИ.
3 червня 2014 року Асоціація «Аеропорти України» ЦА стала повноправним членом Міжнародноі Ради Аеропортів Європи (ACI Europe), де представляє усіх своїх учасників та дає змогу напряму долучитися  до вирішення проблемних питань та рішень Світового авіаційного товариства, отримати необхідні поради та консультації.
Керівництво ААУЦА висловлює глибоку шану та щиро вітає всіх своїх учасників, колег та партнерів, які протягом вже 30-ти років, активно приймали і приймають участь в діяльності ААУЦА та в непрості періоди сприяли підтримці авіації України на гідному міжнародному рівні.
Щодо відзначення такого важливого заходу були грандіозні плани, які зруйнувала російська агресія, та ми маємо надію, що після перемоги відсвяткуємо ще не один ювілей ААУЦА разом з нашими колегами. А сьогодні пропонуємо згадати деякі факти нашої історії з розміщених фотографій.
З 30-тиріччям заснування нашої Асоціації, дорогі наші учасники, колеги та партнери!!! Бажаємо усім доброго здоров’я, благополуччя, перемоги та миру для нашої Держави!
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!