В доповнення до попередньго посту «Ми вкотре впевнились, що вся авіаційна спільнота світу підтримує Україну» надаємо наступну інформацію.

Під час проведення 32-го Щорічного Конгресу та Генеральної Асамблеї АСІ Europe,генеральний директор Олів’є Янковец вручив президенту Асоціації «Аеропорти України» ЦА Петру Липовенку сертифікат -  грант на навчання за програмою AMPAP (Airport Management professional accreditation programme) – програма професійної підготовки керуючих аеропортами. Наданий грант покриває навчання у розмірі 14 тис євро.

Програма розроблена разом із IATA, ICAO, ACI.

Випускники отримують кваліфікацію International Airport Professional (IAP) або диплом AMPAP Associate, які є найвищою всесвітньо визнаною професійною кваліфікацією, доступною для фахівців-практиків у галузі управління аеропортами. Навчання складається з 6 модулів (чотири обов'язкових і два на вибір), які необхідно пройти протягом трьох років. Навчання проходить англійською мовою. 

Обов’язкові умови для подання заявки - бути співробітником аеропорту, володіти англійською на середньому рівні, отримати рекомендацію керівництва ААУЦА та бути достатньо вмотивованим, щоб пройти курс до кінця та отримати диплом. Найближча очна група за першим модулем зустрічається у Брюсселі 25-29 липня.

Докладніша інформація про програму AMPAP (Airport Management professional accreditation programme) за посиланням: https://iap.aero

За інформацією, щодо реєстрації на програму і перший курс звертайтеся в ААУЦА, e-mail [email protected]

Чекаємо на гідних кандидатів, які будуть відповвідати вищевказаним вимогам!

До всіх публікацій
Інші статті
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Розкриваючи авіаційний потенціал України – маємо...
29 листопада 2023, 10:00
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!