Можливості учасників ААУЦА у післявоєнному відновленні діяльності аеропортів

В цей непростий час триваючої російської воєнної агресії, керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) працює у штатному режимі та провело зустріч з керівництвом ТОВ «УНІПРОМ», де були обговорені та запропоновані потенційні можливості компанії «УНІПРОМ» щодо відновлення покриття аеродромів України. Ця тема сьогодні актуальна, враховуючи стан більшості аеродромів.
ТОВ «УНІПРОМ» працює на ринку транспортного будівництва України близько 25ти років. Протягом усього періоду своєї діяльності впроваджує новітні технології з використанням сучасних матеріалів в будівництві та реконструкції автомобільних доріг, аеродромів аеропортів Бориспіль, Київ, Одеса, Донецьк, Львів, Харків, об’єктів морських портів та інше, якість яких довела спроможність компанії швидко та ефективно виконувати роботу даного напрямку.
Компанія також спеціалізується на поставках матеріалів (сухо-цементні суміші, мастики), обладнанні для влаштування та ремонту штучних покриттів.
Великий асортимент використовуваних підприємством матеріалів дозволяє забезпечувати влаштування надійних, стійких до підвищеної температури, і механічних деформацій, як асфальтобетонних так і цементобетонних покриттів.
Застосування в проектах сучасних матеріалів дозволяє підвищити надійність конструкцій, в тому числі довговічність і здатність сприймати високі навантаження.
Директор компанії «УНІПРОМ» Петро Айзман розповів про найсучасніші технології та матеріали (виробництва США), які застосовує його компанія, що дозволяє виконати ремонт та досягти необхідної міцності штучних покриттів за лічені години, що важливо для відновлення авіаційної діяльності на зруйнованих аеродромах.
ТОВ «УНІПРОМ» має відповідну будівельну ліцензію, власне обладнання, сертифіковані будівельні матеріали, підготовлених спеціалістів та багаторічний досвід, необхідний для виконання робіт з ремонту та відновлення асфальтобетонних і цементобетонних покриттів та конструкцій, санації швів та тріщин.
Досвід роботи ТОВ «УНІПРОМ» з учасниками ААУЦА доводить, що компанія спроможна якісно та в установленні терміни виконати роботи з будівництва та реконструкції штучних покриттів  різних елементів аеродрому.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!