Світлоі пам’яті видатного авіатора

Цими днями перші роковини смерті мудрого керівника, дбайливого наставника, гарного господаря, висококваліфікованого авіаційного фахівця Шматка Миколи Павловича.
Важлива постать, не тільки для головного столичного аеропорту, але і для авіаційної галузі України. Саме за його керівництва ДП МА «Бориспіль» вийшов на рівень європейських, столичних аеропортів. В цей період були побудовані та реконструйовані основні об’єкти аеропортовоі інфраструктури: термінали А, B, С, перша льотна зона (ШЗПС 1), ЦЗС та інше.
Загалом в Бориспільському аеропорту він пропрацював майже 15 років, із них 11 років очолював ДП Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Став справжнім лідером трудового колективу, патріотом авіації, за що був удостоєний Державних нагород та відзнак.
Його нагороджено орденами «За заслуги» ІІ та І ступеня,  «Заслужений Працівник транспорту України», нагрудним знаком «Почесний працівник авіаційного транспорту України»Світла та вічна памʼять Миколі Павловичу - залишиться в історії та пам’яті тих, кому пощастило з ним працювати, спілкуватись, вирішувати нагальні питання.


Наша вічна пам’ять та шана Миколі Павловичу!

Рада ветеранів аеропорту Бориспіль.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!