Важливі питання з екологічної безпеки будуть обговорюватись на засідання профільного комітету Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА)

Важливі питання з екологічної безпеки будуть обговорюватись на засідання профільного комітету Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА)

12-13 вересня 2019 року в приміщенні Миколаївського Міжнародного аеропорту (ММА) відбудеться засідання комітету ААУЦА з екологічної безпеки на якому планується розглянути практичні питання, які важливі та актуальні на сьогодні для авіапідприємств:

- Просторове зонування приаеродромної території за впливом авіаційного шуму відповідно до вимог Авіаційних правил, затверджених наказом Державіаслужби від 26.03.2019 №381.

- Забезпечення екологічної безпеки при експлуатаційному утриманні аеродромів та штучних покриттів дорожньої інфраструктури аеропортів і проведення протикригової обробки повітряних суден в осінньо-зимовий період із застосуванням ді/антиайсінгових рідин.

Початок заходу: 10.00.

На цьому заході відповідні представники з охорони навколишнього середовища аеропортів, Украерорух, авіакомпаній, Державіаслужби, Міністерства інфраструктури, Міністерства з енергетики та охорони навколишнього середовища наукові фахівці та представники компаній, які займаються цим напрямами розглянуть чинні нормативно-правові та регуляторні акти, внесені до них зміни, що регламентують ці екологічні аспекти, етапи робіт, організацію моніторингу.

Учасники засідання в підсумку отримають знання щодо правил поводження з впливом авіаційного шуму, просторового зонування приаеродромної території, використання твердих та рідинних хімреагентів відповідно до міжнародних норм при утриманні штучних покриттів аеродромів та дорожної інфраструктури аеропортів.
ААУЦА вдячні керівництву Миколаївського Міжнародного аеропорту за підтримку ініціативи щодо проведення цього заходу в ММА.

Для бажаючих прийняти участь, отримати відповіді на питання, поспілкуватись з колегами-фахівцями можна зареєструватись через e-mail ААУЦА: [email protected]

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!