Більше подорожуємо – більше знаємо про країни світу !
Більше подорожуємо – більше знаємо про країни світу !
 
21 вересня в «Будинку Художника» відбулось урочисте відкриття виставки «Барви світу» Туреччина, в якій в якості співорганізаторів прийняли участь ГО "Барви життя" та Асоціація «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) .
 
Виставка, де були представлені роботи українських художників на турецьку тематику пройшла за підтримки Посольства Туреччини в Україні та учасника ААУЦА - аеропорту «Даламан».
 
Захід відкрили - голова ГО "Барви життя" Лідія Гончаренко, депутат від правлячої партії Туреччини діючого скликання Ельда Єрол Гюкджан, заступник голови місії, радник посольства Туреччини в Україні пані Букет Кабажди, Керівник аеропорту «Даламан» Хамді Гювенч та президент ААУЦА Петро Липовенко.
 
Журі, до складу якого ввійшов президент ААУЦА Петро Липовенко, обрали три роботи, автори яких відвідають Туреччину, а також кращі картини, які будуть протягом року виставлені в експозиції в аеропорту «Даламан».
Виставка триватиме до 30 вересня, тож всі бажаючі можуть відвідати та ознайомитись із неймовірними роботами українських митців.
 
Асоціація «Аеропорти України» ЦА всіляко підтримує розвиток дружніх відносин між народами, вдячна ГО “Барви Життя” за співпрацю, а художникам - за справжнє свято мистецтва на такому чудовому творчому заході.
 
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!