У такий непростий час для нашої країни, як ніколи, необхідне взаєморозуміння та співпраця в вирішенні нагальних питань для держави та суспільства.

20.02.2024 року в Національному Технічному Університеті України «КПІ ім. Ігоря Сікорського», за ініціативи керівництва Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА), відбулася зустріч з ректором КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайлом Захаровичем Згуровським та провідними науковцями НН ІЕЕ, які відповідають за виконання Меморандуму, підписаному між ААУЦА та КПІ ім. Ігоря Сікорського 13.10.2023 року.
Обговорили подальші дії та плани взаємоспівпраці, що можуть принести позитивні результати в найближчій перспективі.
А оскільки КПІ ім. Ігоря Сікорського, де навчались та починали свою наукову та конструкторську діяльність такі світові знаменитості в області авіації та космонавтики як: Ігорь Сікорський, Микола Артем’єв, Петро Нестеров, Дмитро Григорович, Володимир Челомей, Сергій Корольов, Архип Люлька та і сьогодні в КПІ ім. Ігоря Сікорського тема авіації є в пріоритеті, обговорення поточних питань та планів на майбутнє, відбулося в конструктивно-професійній обстановці.
Для довідки. КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2023 р. виповнилося 125 років, а Михайло Згуровський впродовж 30 років є керівником такого престижного технічного університету. Завдячуючи його науковому авторитету та організаційним здібностям, тут присутня стабільність, спокій та натхнення, які так необхідні особливо в теперішніх обставинах країни.
На завершення зустрічі ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський та президент ААУЦА Петро Липовенко обмінялися книгами з авіаційної тематики:
· «Київські Політехніки біля витоків світової авіації, космонавтики та ракетобудування» за авторства Михайла Згуровського.
· «Цивільна Авіація України», за авторства засновника та першого президента ААУЦА Анатолія Троценка.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!