Актуально, повчально та корисно бути присутнім на такому зібранні наукової еліти.

 

15.03 2024 року в Національному Транспортному Університеті, здобувачем статусу доктора технічних наук, другом з яким зробили багато корисного для держави та її мешканців, Олександром  Красноштаном, відбувся захист докторської  дисертаціі на тему: «Наукові основи формування стратегії інноваційного розвитку транспортної системи країни». Тільки ті, хто практично відповідають за розвиток транспортної системи та її галузевих складових, можуть сказати, наскільки актуальною є ця тема.

 Ми з головою комітету стратегічного розвитку та міжнародних відносин Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА) Олександром Черепановим, на запрошення майбутнього доктора, брали участь в засіданні Вченої ради, підтримали своїми виступами та спілкуванням з учасниками. Для нас стало зрозуміло де, с ким, на якій основі, за якою моделлю необхідно розробляти реальні (не декларативні) стратегії розвитку транспортної системи в цілому та в окремих галузевих .

Вдячні долі , що на життєвому шляху зустрічаються такі друзі, які можуть думати, розробляти та впроваджувати так необхідні для розвитку країни інновації. Знаємо, що вони здатні на більше та зможуть свого досягнути.

Щиро вітаємо тебе, дорогий друже,  з успішно пройденим ще одним етапом життєвої стежини!

Успіху тобі й удачі.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!