ТРАДИЦІЇ ВІДНОВЛЮЮТЬСЯ В УКРАЇНСЬКОМУ СТИЛІ
Незважаючи на тяжкий стан, який є результатом російської агресії в Україні, ветерани МА «Бориспіль» вирішили зустрітися в свій професійно-святковий день – День Авіації України, раніше це відбувалося 18 серпня.
За невелику перерву між зустрічами, а це роки пандемії Covid-19 та період воєнного стану, з’явилось велике бажання зустрітися, побачити один одного, привітати зі святом та згадати моменти професійного життя.
А згадати є що, наприклад: як організовувалось окреме господарсько-фінансове підприємство ДП МА «Бориспіль», як тривав процес виходу з кризового періоду 90-их, як починалася реконструкція терміналу «В», як починалось будівництво нової льотної зони №1 з сучасними, на той період, системами та обладнанням, як тривало будівництво терміналів «F» і «D».
Сьогоднішні ветерани аеропорту, учасники заходу, приймали
безпосередню участь у всіх цих процесах, від розробки технічних умов та завдань на проектування, до сертифікації та вводу в експлуатацію.
Можна пишатися тим, що ці люди, без виключення, були професійними менеджерами різних рівнів, від генерального директора до керівників служб та відділів, які мали фахову авіаційну освіту, організаційні здібності та добре знали, що таке відповідальність.
Учасники заходу з сумом згадували керівників, які в свій час очолювали столичне авіапідприємство, з якими випала нагода попрацювати: Дубовик М.І., Хотинський М.Ф., Смелянський І.Г., Назаренко В.К., Погребняк Л.В.,
Шматко М.П.. Царство їм небесне і наша світла пам’ять.
Учасники заходу дуже вдячні організаторам за таку чудову зустріч та приємне спілкування.
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!